dilluns, de maig 29, 2006

Les cendres del Malalt de Falles

Tweet


En poc de temps veurà la llum la tercera edició de Cendra, encara que la seua primera plana dirà que és el seu Nº2... Si foreu informàtics/informàtiques i us acostumaren a comptar des del zero des de primer de carrera, ho haguereu pillat a la primera :P

Acudits friki-dolents a banda us contaré perquè m'ha pegat per escriure aquest article.

Resulta ser que un dia, quan les meues neurones estaven intentant treure un nom per al futur primer blog sobre falles, vaig arribar a la conclusió, després de pegar-li unes quantes voltes, que un títol que sonava impactant i que descrivia prou allò que em considere respecte al món faller era... Malalt de Falles.

Mira que un és "desgraciaeeet"... Clar que eixa frase em sonava tan bé... l'havia escoltada i llegida mil vegades als articles de revistes i revistes que estan emmagatzemades al meu armari (a punt de rebentar per cert... algú em pot prestar un més gran per favor? No us faig llastimeta? snifff). Molta gent l'havia utilitzada al llarg d'aquests anys de Malaltia; com no se m'havia passat pel meló que tinc per cap?

Un que és molt espabilat (amb tota la ironia del món això d'espabilat, és clar) no s'havia adonat d'un detallet important que ara us comente. Una "forera fallera independent" en conversa pel messenger, després de fer-me una proposta que mai podria rebutjar, em diu que sóc un intertextualitzador (usease un copió/plagiador de tota la vida però en versió culta). Indignat per tal acusació pregunte on he intertextualitzat i la "forera" em dirigeix a la pàgina de la Revista Cendra Nº1 on apareixen editors, imprentes i parafernàlies semblants.

Oh! sorpresa meua (i pujada de ***** a la gola): l'Associació Cultural que edita Cendra es diu Associació Cultural Malalts de Falles... argggggggggggggggggghhhhhh (en eixe moment m'hagueren donat una pistola i em deixe buit el crani d'un tir).

La "forera" em calma: "De moment ningú et va a posar una demanda judicial" (uffff, quina sort) "els editors de la revista han vist això que has escrit i sembla que els ha interessat" La meua sorpresa de por esdevé sorpresa d'alegria... un matat com qui escriu açò tindrà el seu article a una revista fallera?? UEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! El somni des de que era un retaquet s'ha complit!!!!! Quina il·lusió que em va fer quan m'ho va dir la "forera"... no ho podeu imaginar, ni tocant-me la loteria estaria tan content (boooo, quasi com si m'haguera tocat... vaaaa)

Ara bé, passat un temps des de la notícia m'agradaria aclarir un parell de coses per si de cas encara no han quedat ben claretes.

D'una banda, remarcar on calga remarcar-ho que aquest blog no té cap interés comercial ni publicitari i menys encara no té cap relació amb l'Associació Cultural Malalts de Falles i la seua coincidència de nom és pura casualitat. Com a conseqüència d'açò i si fóra la voluntat dels membres d'aquesta associació, gustosament modificaria el nom del blog si el mateix causara qualsevol molèstia o creara cap problema de tipus jurídic/legal/o_paregut al qual no m'agradaria arribar. Per això em reitere en allò que he dit abans: membres de "Malalts de Falles" si així ho requeriu (només heu de posar-vos en contacte per mig del correu javi.serra[ARROBA]gmail.com ) aquest web canviarà immediatament el seu nom al moment en què aixi ho demaneu.

D'una altra banda, i per si de cas algú no s'ha enterat encara, no estaria mal que us passareu el divendres 2 de Juny a les 20.00 h pel casal de l'home consolador Toni Fornés, ubicat al carrer del Foc nº 26, per llegir la meua aportació (s'ha notat l'autobombo un poquet, veritat?) en paper, i de pas conéixer-me en persona (cosa que no té molt interés tot siga dit...) Us espere a tots, malalts, malaltes, malaltets i malaltetes allí, val? Fins divendres ;)
*Dibuix 1: Primera plana Nº1 Cendra autor: Ortifus font: www.totcendra.net
*Imatge 2: Invitació/Convocatòria Presentació Nº2 Cendra autor: A.C. Malalts de Falles font: www.totcendra.net

Si no veieu bé la imatge 2, punxeu ací i la veureu millorCap comentari: