dimecres, de gener 03, 2007

La millor "Despertà"

Tweet

Ara que la "despertà" està en crisi al món faller per culpa de les macrodiscomòbils, el botellot i les "paxangues" de la nit fallera, el Malalt de Falles us proposa una nova modalitat per a aquest acte tradicional.Un poc cabró tot siga dit... però prou efectiu per als fallers que s'han excedit amb l'alcohol i que dormen la mona a l'endemà. La innovació arriba també a la "despertà"

P.D.: Ja disposeu d'una nova enquesta i també d'un enllaç per descarregar-vos el navegador amb el qual està pàgina està dissenyada i així gaudir millor de la Malaltia Fallera. Fins a la pròxima recaiguda

2 comentaris:

Conejín ha dit...

Hola Xavier,
Soc en Conejito, veig que no estas en el lloc que et correspont en els premis 20minuts, avui et tornare a votar, entre tots farem una miqueta més famosa Valencia. m´agrada el teu blog. Endavant i no paris d´enamorarme. gracies.
Ja saps on soc, petons, adeu
www. espacioblog.com/petitlapin

jose ha dit...

molt bo el teu blog de les falles. Ofereix una informació molt bona desde un punt de vista diferent al "oficial". T'ho dic amb coneiximent, perque jo porte la informació fallera del portal de turisme de la comunitat (fallas.comunitatvalenciana) i m'agradaria posar tanta bona informació com tú. enhorabona!! t'invite a agafar els recursos que oferim en la pagina per a completar alló que consideres oportú. ens vegem a la cridà!!