diumenge, de gener 25, 2009

Orxata busca fartons per a Falles

Tweet Trastejant per la pàgina del Malalt de Falles al facebook (ja podeu fer-vos seguidors del primer blog sobre falles a la primera xarxa social!) ens trobem en una iniciativa més que curiosa.

Va i resulta que el Consell Regulador de la Denominació d'Origen Xufa de València també té facebook i a més s'ha fet seguidor del Malalt de Falles (quin bon gust que tenen :P).I per si encara no foren bastants els premis de tot tipus que existeixen en les Falles. aquesta organització ha fet pública la convocatòria d'un premi, ja en la segona edició, a la millor escena Fallera a la Xufa de València i l'Orxata de Xufa de València.


El Consell Regulador de la Denominació d'Origen Xufa de València convoca la segona edició dels “Premis D.O. Xufa de València a la millor escena Fallera a la Xufa de València i l’Orxata de Xufa de València”.

Uns guardons encaminats a reconéixer el treball dels artistes fallers i la voluntat de les comissions falleres per a recolzar un producte tan genuinament valencià com és l'autèntica Orxata de Xufa de València.


La comissió guanyadora obtindrà 200 litres d'Orxata de Xufa de València i un palet. El segon i el tercer premi consistirà en 100 litres i 50 litres d'Orxata de Xufa de València, respectivament, i els palets corresponents.

Per a més informació, bases del concurs o imprés d'inscripció, contactar amb el Consell Regulador: info@chufadevalencia.org


Els guanyadors podran regar el palet en bona cosa d'orxata en lloc del típic cava. O millor encara: per a què cridar els bombers i apagar el foc amb aigua tenint orxata??

En fi, una iniciativa més que utilitza la festa major del Cap i Casal per a promocionar, tot siga dit, el seu excel.lent producte.

Podeu saber més en http://www.chufadevalencia.org/ i en facebook http://www.facebook.com/group.php?gid=42285722572

--

Imatge 1: Camiseta de samarretak: http://samarretak.com/comercio/images/samarretak_orxata.jpg

Imatge 2: http://www.fallas.com/actualizer/ap3B/fotos/XUFA.jpg

Cap comentari: