dijous, març 03, 2011

Plantà 2011

Tweet

La Plantà 2011 comença a Malalt de Falles! I per a gaudir del moment més esperat per tots, anem a fer un seguiment especial amb tots els mitjans possibles. I per a tal esdeveniment Malalt de Falles estrena imatge especialment realitzada per aquesta magnífica ocasió.

Idea i disseny original de Carlos Sanz, guionista i dissenyador de Falles, i la col.laboració de DiáloGo Comunicación, dirigida per Gorka Castillo, el logo de la Plantà 2011 a Malalt de Falles respon perfectament a les icones més habituals, que són la grua que alçarà remats i ninots, i la càmera de fotos per a captar tots els moments i poder mostrar-vos-els a tots els seguidors de Malalt de Falles.


Malalt de Falles té preparat un seguiment integral de la Plantà 2011 centralitzat en la web http://www.malaltdefalles.com a través de la qual podreu saber-ho tot minut a minut gràcies al twitter integrat a la pàgina principal. Al compte Twitter de Malalt de Falles vos anirem informant de les arribades de peces, de les hores clau de pujada de remats i dels moments més vibrants de la Plantà 2011 amb les etiquetes #falles, #fallas i #planta11.

I per descomptat en un seguiment com aquest no podria faltar YouTube i Facebook. Realitzarem i publicarem vídeos de les fites més destacades de la Plantà no només d'especial sinò també d'altres Falles que mereixen l'atenció tant com les altres. Al facebook penjarem àlbums de fotografies perquè d'aquesta manera es tanque el cercle de les xarxes socials i el seguiment de Malalt de Falles en la Plantà 2011.

Esperem i desitgem que vos agrade aquest treball perquè no vos perdeu els millors moments de la Plantà 2011. Vos esperem a http://www.malaltdefalles.com !

4 comentaris:

maeglin ha dit...

Llàstima que enguany no puga anar a les falles. No es que sia molt fallero. De fet en la Serra del Benicadell lo de les Falles sona fins i tot exòtic. El que passa es que m'hauria agradat vore-les aquest any en el que tantes cosses canviaran i com fa l'ambient més la gent que els diners.

Javi ha dit...

Podràs seguir la Plantà per ací... almenys espere que et servisca ;)

En Daniel ha dit...

Enhorabona per l'image de la Plantà 2011 i pel seguiment que aneu a fer de la mateixa. Per cert, quan acabe la Plantà i aprofitant que teniu la grua, podieu penjar a mes d'u.

Javi ha dit...

Moltes gràcies Daniel!

Algú penjarem... encara que siga de suro jeje