dissabte, d’abril 09, 2011

Paco Giner i Carlos Corredera, artistes de Jesús - S. Francesc de Borja 2012

Tweet

La Falla Jesús - Sant Francesc de Borja anuncia els seus artistes per a les Falles 2012. amb el següent nota de premsa:

"Després de ser comunicat a la comissió en la junta extraordinària celebrada hui divendres 8 d’Abril de 2011 la Falla Jesús - Sant Francesc de Borja es complau d’anunciar els artistes fallers que plantaran en la nostra demarcació en 2012

Francisco Giner será l’encarregat de realizar la Falla adulta i Carlos Corredera la Falla infantil

Esta comissió se sent enormement il.lusionada davant del fet que Carlos Corredera haja triat per plantar la seua primera Falla infantil i estem segurs que ens farà gaudir com a mínim igual que David Moreno ho ha fet al llarg d’aquests últims 7 exercicis on la nostra Falla ha arribat a fites fins el moment impensables per una comissió modesta com la nostra.

No volem deixar pasar l’oportunitat per agrair a David el que ha fet per la nostra comissió durant tots estos anys. David ha decidit emprendre una apassionant nova aventura en Convent Jerusalem i des d’ací volem desitjar-li un futur ple d’èxits tant a ell com a la comissió. Volem també expressar total agraïment cap a la comissió de Convent Jerusalem pel gran respecte i delicadeza amb la nostra falla a l’hora d’establir les seues negociacions amb David.

Pel que fa a la Falla adulta tenim la sort de poder tornar a comptar amb el magnífic treball de Francisco Giner. El 2012 serà el cinquè exercici en què Paco plante amb nosaltres i estem segurs que la Falla que ens oferirà en les pròximes falles será tan Excel.lent com els d’anys anteriors.

Pròximament serem nosaltres els que anunciem en quina categoría militarem en les pròximes falles, però volem deixar clar que dins de les nostres possibilitats esta comissió tractarà de tornar a oferir a València dues molt dignes Falles disposats a delectar a la nostra comissió i a tots aquells que vulguen apropar-se a compartir-les amb nosaltres."

1 comentari:

Óscar Pardo de la Salud. ha dit...

Me encanta esta comisión que siempre apuesta por el monumento, la pirotecnia, y la fiesta. Además del ornamento lumínico.
Las fallitas de Paco Moreno han sido verdaderas obra de arte.
Os deseo mucha suerte y gran futuro.
Desde luego seguiré yendo a visitar esta demarcación pues siempre es un placer.
Un abrazo malalt