dilluns, de març 05, 2012

Plantà 2012

Tweet

La Plantà 2012 comença a Malalt de Falles! I per a gaudir del moment més esperat per tots, anem a fer un seguiment especial amb tots els mitjans possibles. Per a tal esdeveniment Malalt de Falles estrena imatge especialment realitzada per aquesta magnífica ocasió.
                                                   

Idea i disseny original de Gorka Castillo, de DiáloGo Comunicación, el logo de la Plantà 2012 a Malalt de Falles respon perfectament al simbolisme d'una plantà al tombe, una de les maneres més espectaculars i dinàmiquesde plantar Falla. I és que això vol ser aquest seguiment, un seguiment dinàmic.

Malalt de Falles té preparat un seguiment integral de la Plantà 2012 centralitzat en la web http://www.malaltdefalles.com a través de la qual podreu saber-ho tot minut a minut gràcies al twitter integrat a la pàgina principal. Al compte Twitter de Malalt de Falles vos anirem informant de les arribades de peces, de les hores clau de pujada de remats i dels moments més vibrants de la Plantà 2012 amb les etiquetes #falles, #fallas i #plantà12.


I per descomptat en un seguiment com aquest no podria faltar YouTube i Facebook. Realitzarem i publicarem vídeos de les fites més destacades de la Plantà no només d'especial sinò també d'altres Falles que mereixen l'atenció. Al facebook penjarem àlbums de fotografies perquè d'aquesta manera es tanque el cercle de les xarxes socials i el seguiment de Malalt de Falles en la Plantà 2012.

Esperem i desitgem que vos agrade aquest treball per a què no vos perdeu els millors moments de la Plantà 2012. Vos esperem a http://www.malaltdefalles.com !

1 comentari:

Pepe Herrero ha dit...

Muchas gracias, Xavi. No dudes que seguiremos la plantá a través del gran trabajo que realizas. Si necesita algo aquí nos tienes. (Pepe Herrero)