dissabte, de maig 27, 2006

Expressa la teua malaltia i els seus símptomes

Tweet

La crítica i l'opinió, com en les falles, són molt importants a l'hora de realitzar qualsevol projecte. Ajuden a veure els errors que pots estar cometent i poder canalitzar el treball cap a aspectes que, per estar dins del projecte, són impossibles a primera vista d'observar.

Per això, des de hui i en un termini d'un mes (periode més que suficient) estarà disponible al Malalt i al Malaltet una enquesta d'opinió on poder expressar l'opinió que us mereix aquesta iniciativa que fa temps va començar a caminar al món dels blogs.

Temporalment, i amb durada d'un mes cadascuna, aniran apareixent enquestes en la categoria "Expressa la teua malaltia i els seus símptomes" del Malaltet. Al finalitzar aquest periode el Malaltet s'encarregarà d'extreure una anàlisi dels resultats i intentarà millorar o afegir aquells aspectes que li comenteu via enquesta o bé via comentari (sempre disponible).

Espere la vostra participació ja que d'això depen que aquest "projecte" millore i arribe algun dia a ser una veritable alternativa en aquest món faller.

La primera enquesta ja està disponible ací al costat... sota la zona de la descripció "Sobre Malalt de Falles".

Cap comentari: