dijous, de febrer 28, 2008

La Patrulla Neteja al rescat!

Tweet

Tornes de vacances, després de gaudir de la neu hivernal, i en obrir la porta del teu pis de lloguer, els teus ulls no donen crèdit a allò que estan veient.

La casa està bruta, hi ha una escurada de 2 metres d'alt, les piques estan que rebenten, la pols invadeix totes les habitacions, al quart de bany no gosses ni entrar de la pudor i el cub de la roba bruta fa anys que no es pot tancar de tantes peces que hi ha. Damunt fa tres dies que no et dutxes i les tuberies de la banyera estan emboçades!

Oh no, Déu meu!! Quin desastre, Quina catàstrofe!! Què faré!!! Demà ve el propietari per cobrar el lloguer i em tirarà!!!! On guardaré tots els Turistes Fallers si em tiren??!! Qui em podrà ajudar??!! Socors!!!

Tranquil, no patisques més. Perquè quan la brutícia apareix... quan el desordre s'apodera del món... quan la llum ja no travessa els vidres de la meeerda que hi ha... quan el motor de la rentadora no dóna més de si...

PATRULLA NETEJA!!!!


Si tens roba delicada i la por s'apodera de tu al veure que ja comença a tindre vida pròpia del temps que fa que no la rentes

Si no estàs segur de destroçar la teua camisa en la rentadora i no tens ni idea del que signfica programa llarg o centrifugat...

A qui cridaràs?!

Ovella norit!


Les bactèries han conquerit el teu espai vital? Necessites un míssil nuclear per poder treure els microbis del terra?

La teua pica comença a semblar-se al fons mari ple de bitxos i clavar la mà et suposa un risc integral per la salut?

Si estàs a punt de rendir-te front a les malignes tropes microorgàniques de la teua habitació...

Qui t'ajudarà a véncer la batalla!? Lleixiu Conill!


Si el teu W.C. té tal grau de brutícia fins al punt que el bany del bar de baix de casa està més net i brillant que el teu.

Si el senyor Roca demana a crits una ajuda, però la teua religió no et permet transpassar la porta del bany.

Si fa temps que vas prendre la decisió d'anar als grans magatzems del centre per desallotjar perquè ja és impossible entrar al teu excusat fins i tot amb màscara d'oxígen...
No has de patir més, perquè ja ha arribat... Ànec W.C.!


La camisa per a la boda de la cosina germana del teu oncle segon per part de mare tercera està encartonada i crespada? No saps què fer: anar a pit descobert o amb una camisa que ni robocop aniria tan quadrat? Però no tot està perdut. L'ultima paraula no està dita ni molt menys.

Anys i anys de lluita ferotge contra les robes més crespades, contra el poderós clan del textil encartonat. Segles de batalles inhumanes, i enfrontaments temeraris per imposar la suavitat mundial el fan un Déu del suavitzat. Ell és...

Mimosin "el suavitzador"!


El zen fet fardatxo, el dalai lama del rentat a mà, el gurú de la neteja. Després de llargues temporades de meditació, després de sometre's als mètodes d'autodisciplina més exigents del món oriental, després de la seua coronació com a mestre suprem al fi ha aconseguit la seua meta: el nirvana saboner.

Amb només un parell d'oooooooommmmmmms les taques desapareixen als seus peus, mai ninguna ha gosat desafiar-lo i qui ho ha fet no viu per contar-ho.

Sabó Fardatxo!


Només faltes tu. Agafa drap, granera i motxo, res més. Ara, com kamikaze japonés, lliga't al cap una banda amb el símbol nippó per excel.lència, el sol naixent i arma't de valor.

La batalla no serà fàcil, demanaràs pietat i clemència, voldràs abandonar en nombroses ocasions, els microorganismes desplegaran les seues armes més dures. Ho sabem, hauràs de ser el més fort, però sempre tindràs l'ajuda de...

LA PATRULLA NETEJA AL RESCAT!!!!

8 comentaris:

Cecilia ha dit...

Hola Javi, soy Cecilia! Pues a mí me gustó más el ninot especial infantil de la abuelita y el niño que entierran al abuelo en la playa... y tb uno de primera de una niña con aparato que abraza a su gato, y el resto de gatos se están riendo de él por la ventana, jejeje. Y de los mayores, voté al del homenaje a Pilar con los dos niños falleritos, aunque el de la vieja sentada con el niño en brazos tb me gustó muxo...

Javi ha dit...

Hola Cecilia!

Gracies pel comentari. En infantils ja saps que em va agradar jeje.

En grans el dels relaxants per a zp i rajoy es molt gran

Anònim ha dit...

Javi!! por primera vez hemos votado el mismo ninot en infantil, no me lo creo jajajajajajajaja, es lo que tiene el jabón lagarto jajaja es que siento debilidad por la publicidad que se le va a hacer.
Bueno xiket me voy a ver la platà de Convento hierro inclusive, que este año canta más que nunca.

Abrazus

-GK-

Javi ha dit...

Gran eixe Gorka!!!

Ferralla de la bona veuràs per ahi jeje

No em contes moltes coses que vull sorprendre'm en tornar de Dresden.

Saludets!

MOI ha dit...

Me alegro que te gustase el ninot de Sergio, es muy amigo mío y le colaboro en el tema de la pintura, es un gran artista y más aún una gran persona.
Tienes muy buen gusto.
Un abrazo

Javi ha dit...

La patrulla neteja és mereixia l'indult, per gràcia, originalitat i enginy.

Si només votaren xiquets a l'expo del ninot les coses canviarien molt.

No obstant això, la falleta de Campanar estava un punt per baix del que esperava. De totes formes millor que moltes infantils d'especial de llarg.

Un saludet MOI

MOI ha dit...

En el próximo número de "Falla Crítica" hago un artículo sobre la expo infantil.
En él digo algunas cosas que puede que molesten a algunos "artistillas" pero me la suda porque digo verdades como puños.
Espero si tienes la oportunidad de leerlo que sea de tu agrado pués compartimos algunas opiniones al respecto. Saludos

i e s u ha dit...

Molt interesant el blog.
Obrir camins nous, com diu i sempre ha fet Alfredo Ruiz.

Salutacions!

Jesús V. Ferrer

http://superjesuimagine.spaces.live.com/

http://blogs.lasprovincias.es/vlcymas

http://republicavirtual.wordpress.com/

http://ceyala.wordpress.com/