dilluns, d’abril 06, 2009

125 aniversari al Museu (i II)

Farà un temps el Malalt de Falles va ser dels primers en fer-se eco de la primera exposició d'una falla a un museu no faller: l'exposició del 125 Aniversari de Na Jordana al Museu d'Etnologia de València.

I com no podia ser menys, el primer blog sobre Falles us recomana que no deixeu passar una oportunitat històrica en què un Museu no faller es preocupa per mostrar al públic una part de la història de les Falles, que no és ni més ni menys allò que representen els 125 anys de la Falla Na Jordana.

Amb la intenció de motivar-vos a visitar-la al Centre Cultural La Beneficència de València (Crrer. Corona, 36) us deixe un vídeo amb un "aperitiu" del que podreu gaudir en les Sales VII i VIII (2a planta) del Museu d'Etnologia de València.Que millor que prendre la mona de pasqua mentre contemplem el document que atorga el dret de participar a Na Jordana en Especial? O mentre descobrim l'esboç original del primer cadafal en la màxima categoria?

El dia 12 d'Abril tancarà les seues portes aquesta mostra completament gratuïta. Així que...

Afanyeu-vos en visitar-la que només queden uns dies!!!!

--

Com arribar al Centre Cultural La Beneficència: click ací

Més informació en:
http://www.museuvalenciaetnologia.es/ficha_exposicion.html?cnt_id=1464

1 comentari:

Óscar Pardo de la Salud. ha dit...

La comisión de Na Jordana, es increible, no sólo apuestan por el monumento que también, sino que además hacen cantidad de actos de índole cultural, tradicional y reivindicativo.
De las fallas de la Sección Especial, para mí es la favorita, por todas sus características.