dilluns, d’octubre 31, 2011

Cristiano Ronaldo fitxa per la Falla Convent Jerusalem

Tweet

La comissió d'especial es fa amb el futbolista després d'intenses negociacions. D'altra banda, Pep Guardiola serà l'encarregat d'entrenar al conjunt presidit per Jesús Barrachina. Com a director esportiu comptaran amb Pedro Santaeulalia

El planter per a la temporada 2011/2012 quedarà definit com mostra la imatge.


I és que Pedro inclou últimament a personatges famosos en la nòmina de col.laboradors de les seues Falles. Evidentment, en to humorístic. Que ningú es pense que vorem a Cristiano pel taller de Benaguasil escatant i pintant remats de Convent 2012 amb "Estic en la glòria".

Vos heu fixat en la nòmina de col.laboradors que apareixen en la Festa per a Tots 2012? Si no ho heu fet, ací teniu un recull de cartells on apareixen totes aquelles persones que participen als projectes 2012.

Cap comentari: